21. jul. 2018

summer survivals #1: my favorite skincare products

Opstarten på en lille og ny sommer-serie kaldet summer-survivals har netop ramt couturecrash. Idéen er meget simpel: hvad er must-haves during the summer? Jeg har fået en del efterspørgsel på generelt, hvad jeg bruger til min hud & makeup på Instagram, så jeg tænkte at det ville være på sin plads at starte helt inde fra kernen: my favorite skincare products! Efter jeg var i New York udskiftede samt tilføjede jeg en del til min hverdags rutine, og jeg tror aldrig, jeg har stået med et stærkere hold af beauty-products end jeg gør nu ;). 
Så guys, keep scrolling to meet your new skincare crew!

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her 
6. her // 7. her // 8. her // 9. her // 10. her (elizabeth arden lip balm; holy grail!) 

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her (sender ikke til dk men den findes også på amazon.) 6. her // 7. her 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar