13. jun. 2018

trend report; the shoe of ss18

Store, tunge og clunky trainers er tilbage, og er hurtigt gået under hovednavnet "Dad Sneakers", i henhold til dén kondisko (dad-language) du bare IKKE skulle ses med din far i.
Now we're all wearing it.
//
1: zara // 2: asos // 3: zara // 4: boohoo // 5: nelly  // 6: topshop

No more sparkly (and starkly..) Stan Smiths på front rækkerne under modeugerne, og ligeså med kitten heels og fjerbelagte sandaler. SkoEN af denne sæson er nemlig umulig at gå glip af og er en god blanding af 'the 1990s meets sci-fi turbo trainer in all its glory.'

Balenciaga satte barren højt, der med sin fastest-selling item i 2017, the Triple S, og med et lager der blev tømt på under en time, var med til at indføre ordet i sin bedste betydning: sell-out status. Trenden med de chunky sneakers var lagt og modehusene skyndte sig at følge med; om det så end var i strid mod deres særegen fashion-bible eller ej. Folket havde talt & it-skoen var fundet. Samtidig, binder den androgyne sko på ufattelig mange måder modefolket sammen på tværs af køn, og man ville endda gå så langt, så længe det var muligt, at udbryde med sætningen, hvis den gældenden str. ikke var på lager: "Oh, so do you have the same size in the men's model?". For who the fuck cares, look at it. 

So, darling. Fuck the little black dress and show me your chunky sneakers.________________

Dette indlæg indeholder reklamelinks. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar