7. jun. 2018

saved insta pictures // pt. 3

Endnu en omgang saved insta pictures er nået couturecrash; denne gang i form af en "sommer-edition". Alle mine gemte billeder på app'en har på det seneste kun bestået af pæne it-girls, med pænt tøj. Jeg mangler VIRKELIG sommertøj, og er dermed et projekt jeg liiiige skal ha' styr på, inden vi atter tager på vacay til spanien i august. ;) 

Pigerne nedenfor har jeg næsten lige opdaget på IG, og blev så begejstret af deres farverige feed, at jeg måtte følge med. Min ynglings er helt klart Michèle Krüsi bag @thefashionfraction. Også fik jeg kæmpe post-new york depression da jeg så @marinathemoss billede. 

Tjek pigerne ud og smid gerne en kommentar med jeres favoritter på the gram. ________________
@marinathemoss // @bridget // @cheraleelyle // @thefashionfraction // @claartjerose // @rianne.meijer


Ingen kommentarer:

Send en kommentar