8. jun. 2018

kitchen stories: ft. heartprinted co-ord set

Efter jeg i søndags lagde et billede ud på min instastory af dette co-ord set fra Zara, gik mine DM's amok med folk, der ville vide hvor det var fra ... (forståeligt nok. I mean, look at it!!) Derfor tænkte jeg, at et outift post ville være rimeligt, da det er for flot til ikke at vise frem. 
Der er totalt 90'er beachwear-vibe over det, og det findes faktisk også under kategorien "beach wear" inde på Zaras hjemmeside. Dog købte jeg det som et everyday-wear set, da det skriger for meget af sommer, til kun at iføre sig det på stranden. ;) 
 Seriøst piger, det er too cute not to buy, too cute not to share .. Og så koster sættet altså kun 358,- tilsammen! ________________
top: her // nederdel: her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar