18. jun. 2018

instagram guide: how i edit my feed

I forgårs lagde jeg en afstemning op på min Instagram story, der omhandlede hvorvidt I kunne tænke jer at næste blog post skulle være et outfitbillede eller en guide der viser, hvordan jeg redigerer mine instagram billeder .... resultatet stod rimelig klart, eftersom en overvældende stor del af jer ønskede at se en insta-guide. 
SO HERE IT COMES! 
//


Jeg er totalt en maniac når det kommer til min instagram feed. Det er mit kreative frirum, hvor jeg er min egen content creator. Jeg kan bruge flere timer på, at komme med idéer til originale og unikke instagram billeder, hvor herefter at redigere dem ... og dette gør jeg minsandten også hver dag, haha. Derudover så findes der ingen bedre inspirationskilde når det kommer til fotografi og editing udover Instagram (så skulle det måske lige være pinterest). 

Personligt, er jeg rigtig glad for lyse, klare og ikke mindst skarpe billeder, MEN jeg synes den der "all-white-and-clean" trend der er på Instagram er SÅ kedelig & jeg finder heller ikke de personer der har den på deres feed særlig inspirerende. Det er for let og intetsigende i min verden. Der må (læs; skal)  helst gerne være farver, detaljer og ikke mindst lidt "baggrundsstøj" på mine billeder, forstået på den måde, at det gør ikke spor, hvis der er menneskemængder, biler, huse, you name it, i baggrunden.
...
DERFOR, har jeg også 2 overordnede "regler", som jeg selv bruger når jeg tager mine billeder:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar