2. maj 2018

wearing: times square edition // big city lights

ENDELIG er vi landet og faldet godt til i New York. Vi har vores 3 dag i dag, og jeg er helt blown away af den her by. I løbet af et instant second vidste jeg bare, at det her er så meget mig & at alting føles så rigtigt og naturligt. Mit hovede er gennemsyret af inspiration og kreativitet, og efter et temmelig turbulent og halvstressende år føler jeg mig nærmest reborn her igen. 

Vi var på Times Square i går aftes, som generelt også bare var én stor emotionel/eksistentiel oplevelse. Billederne blev SÅ overvældende fede, og skriger bare af New York !!!  

Glem ikke at følge mig på Instagram, hvor jeg hele tiden lægger billeder og stories op fra mine næste 2 uger her i New York // @linneaalbrechtsen ________________

- photographer: @photo.manhattan
shirt - H&M // dress - project unknown // bag - balenciaga // boots - gardenia // 
glasses - ASOS

📍Times Square

2 kommentarer: