5. maj 2018

wearing: soho vintage strolling

I går var vi endnu engang i Soho - føler lidt det er der vi altid somehow ender, haha. Men området er helt klart blevet min favorite part of the city, og man får et bedre billede af, hvordan de lokale er ift. blot at spadsere op og ned af 42nd street med Times Square som overbo, som vores hotel er placeret haha. 

Vi (nok mere mig ..) tog til Soho med ét klart formål; jeg skulle i Beacon's Closet, som er en vintage butik, ligesom du har set det på film. High end mærker til ingen penge, udgåede kollektioner og fuldstændig som, hvis du var Sophia Marlow i Girlboss. Der skal jeg tilbage igen og vi snakker ikke kun om én gang, for da jeg spurgte pigerne derinde om det var hver dag de fik/hængte nye styles op, fik jeg svaret: "more like every hour". Frygten for at misse et godt item skreg bare i min krop, haha. 
________________
shirt - topshop // trousers - ZARA // jacket - beacon's closet // sneakers - BALENCIAGA 

📍SOHO

Ingen kommentarer:

Send en kommentar