13. maj 2018

wearing: neighborhood hunting

M og jeg var den anden dag i Greenwich Village, også kendt som 'the village', da vi gerne ville væk fra de turistede områder for en stund. Jeg var SOLGT! Hvis jeg someday skulle flytte til New York, ville det her klart være øverst på min need-to-live-here liste. Stemningen var en helt anden (og kvaliteten lige sådan ...)
Vi havde egentlig været i bydelen en del gange, da du automatisk kommer ind i Greenwich Village, hvis du krydser Houston St, men fordi jeg (selvfølgelig) skulle se Carrie Bradshaws apartment (hvilket btw var det mest opreklamerede jeg nogensinde har set og hørt om...) var vi ligesom i THE neighborhood. Klart et område alle burde se når de tager til NY, da man for en gang skyld får fornemmelsen af ÆGTE amerikansk hygge og idyl (og de lokale). 
________________
skirt - zara // shirt - zara // flats - zara // glasses: vintage 

📍GREENWICH VILLAGE 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar