19. maj 2018

wearing: a matchy boiler-suit

Hermed sidste outfitbillede fra NYC; det sluttede på toppen, hvis jeg selv skulle sige det, da denne boiler-suit er to-die-for. Derudover matchede og minglede jeg godt ind i diverse vejkryds- og afspærringer til perfektion ;-). Helt sikkert et nyt favorit item i gaderoben, som alle (der tør) burde erhverve sig; praktisk på mange måder og alt for easy & chic på en travl og sen mandag morgen. 
Kunne være jeg skulle dedikere et helt trend-report indlæg til denne?

Turen har været på alle mulige måder været godt for mig, og har sat en masse tanker i gang samt motiveret & inspireret mig grænseløst. Ultimativt den fedeste rejse jeg har været på, og glæder mig allerede til at komme tilbage igen. Håber I også har nydt indlæggene i ligeså høj grad, som jeg har nydt at skyde og sammensætte dem! 
________________

boiler-suit: the vintage twin // belt: zara // sunnies: beacon's closet // sneakers: balenciaga 

📍FLATIRON DISTRICT

Ingen kommentarer:

Send en kommentar