4. maj 2018

just bought: balenciaga triple s sneakers (and outfit)

ENDELIG fik jeg mine meget smukke Balenciaga Triple S Sneakers !! Det var mit no. 1 og lidt det eneste køb jeg skulle "lave" herover (ikke dermed sagt jeg ikke har købt andet ... eller har planer om det, hehe).  Jeg var dog lidt i et dilemma i mellem om jeg skulle erhverve mig sneakers fra henholdsvis Balenciaga eller Chanel, så jeg valgte at sætte tid af i forgårs, til at tage i begge forretninger i Soho. Udover Chanel (selvfølgelig) ikke havde min størrelse var der de nuværende 2 korte modeller fra seneste kollektion, som var en blanding for piget og for "basic" til mig ... og det var jo alligevel en del sjat penge jeg skulle give efter dem. Men da jeg fik denne model med farverne på fra Balenciaga var jeg ikke i tvivl, og det tog mig ikke mere end 5 minutter at tage beslutningen. De er pænt chunky men passer langt bedre til min stil end Chanel gør, og derudover skiller dig så langt mere ud end de nuværende modeller fra Chanel ... og det er vidst ikke en overraskelse at, det er noget jeg gør mig meget i. ;-) 

YOU LIKING THEM TOO?
Til alle der overvejer at købe samme model (if possible...); skriv jer først og fremmest på ventelister, hvis I kan. Jeg fik højst sandsynligt kun mine fordi de var kommet ind samme morgen og stod ude foran butikken ved åbningstid. Pigen inden mig købte præcis samme model og str. så det siger lidt om hvor high in demand de er. DERUDOVER gik jeg en hel størrelse ned.
 ________________
shirt - ZARA // shorts - LEVIS // belt - ZARA // sneakers - BALENCIAGA 

📍14 Wall Street

Ingen kommentarer:

Send en kommentar