15. mar. 2018

we are going to new york !!

"If you can make it here, you can make it anywhere" ..
Mikkel & jeg skal til New York !!! Vi har netop lige bestilt hotel & dermed fået sidste brik på plads, og vi flyver om intet mindre om en måned og 15 dage; d. 30 april !! 
Åhhh, jeg kan slet ikke skjule min begejstring. Det har været en lille pige drøm siden jeg var 9 år og begyndte at høre om "forbudte" kærlighedsfilm ala Sex And The City, hvor byen bliver portrætteret ligesom den fortjener; 
smuk, kaotisk, udefinerbar & fuldstændig ukontrollerbar. 

Denne rejse symboliserer så meget for mig i og med, M og jeg havde 2 store mål for dette år: flytte til København og rejse til New York, og det må man vidst sige vi har opnået nu. 
Samtidig tror jeg lige præcis det er denne tur jeg trænger til, da jeg befinder mig i et fuldstændig kaotisk sted i mit liv ift. min fremtid. Jeg bruger alt for tit undskyldningen om, at jeg ikke ved, hvad jeg vil, når jeg tværtimod er så meget klar over, hvad jeg kan, og hvad jeg vil; men indenfor en branche der er så nedprioriteret og ukendt i danmark.
 Jeg ønsker at se og bidrage til verdenen med det kreative tanke- og mindset jeg dag efter dag - minut efter minut fylder mit hovede med, men som jeg tvivler at turde vise mere af.

Jeg har brug for noget amerikansk selvhøjtidelighed, selvtillid og lidt fuck-it attitude, og i den grad komme væk hjemmefra & se andre perspektiver. 
DERFOR har jeg selvfølgelig planer ift. mit content når jeg er ovre i det store Amerika; det omhandler selvfølgelig både billeder men også videomæssigt content, uden at sige for meget. Jeg er gået lidt død ift. blogging, da jeg ikke når ligeså langt ud som jeg vil, og begynder at få flere og flere idéer indenfor videomæssige platforme, som jeg gerne vil udnytte og udfordre mig selv indenfor.

BESIDE ALL THAT "DRAMA";
Jeg har selvfølgelig brug for ALLE guidelines & råd til instaspots (most importantly hehe), restauranter, seværdigheder & "hidden rules". BRING THEM! Både her eller på min DM på Instagram @linneaalbrechtsen, hvor mange af jer allerede har skrevet, som jeg sætter STOR pris på! 
________________Ingen kommentarer:

Send en kommentar