12. mar. 2018

saved insta pictures // pt. 2

Det er mandag (atter igen) og jeg håber virkelig ikke, at jeg var den eneste, der havde brug for et ekstra motivational-energy-shot i morges. Har arbejdet hele dagen og jeg havde sådan brug for at blive inspireret og motiveret her til aften, så derfor tænkte jeg det var oplagt at poste endnu en omgang af mine 'saved instagram pictures' med nogle lækre it-girls til lidt mandags læsning.  

Håber sådan vejret snart tilegner sig den forårsmåned vi netop lige er hoppet ind i; har så mange idéer til shoots der lidt går i vasken med så ustadig et vejr ... min gaderobe er desværre lidt bag på den, hvis vintervejret bliver ved med at fortsætte - oh oh. 
Husk som altid at følg mig på instagram; @linneaalbrechtsen
________________
@letscookvegan // @sincerelyjules // @marinathemoss 
@emmamoldt // @milenalesecret // @carolinevreeland

Ingen kommentarer:

Send en kommentar