1. mar. 2018

MANGO sale favorites

Det er torsdag, det er payday og jeg blev derfor selvfølgelig interesseret i om high street-netbutikkerne stadig havde gang i noget new-season-sale ... Det havde MANGO i den grad (!!) og jeg blev helt slået omkuld over, hvor mange lækre ting der var, som jeg virkelig virkelig virkelig gerne vil ha' i min gaderobe. Og hvis jeg kender mig selv godt nok så ryger også mindst én af disse items med hjem; what can I do? 
Jeg har aldrig været særlig imponeret over brandets lille hjørne på 2 sal i Magasin, men deres webshop er tilgengæld A-MAZING! 

De favoritter jeg fandt er ikke de mest farverige, hvilket nok først og fremmest bunder i, at jeg;
1) ikke er god til blomsterprint og generelt alt i blomster (endnu .. i'm trying), som halvdelen af MANGO's kollektioner stort set består af 
2) Kig på vejret i Danmark; det er sgu lidt kompliceret, haha. Dog synes jeg det er en god blanding af nogle gode statement pieces, der har noget ekstra over sig såsom denim/fur jakken & vinyl pinafore-kjolen. 

Jeg har samlet mine favoritter nedenfor; god shopping girlsss. 
(U can thank me later ..)________________
1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER // 5: HER // 6: HER // 7: HER // 8: HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar