8. feb. 2018

wearing; bronze maxi

Hermed et outfit-post fra i går, hvor det var latterligt lækkert vejr. Jeg håber virkelig vi begynder at gå varmere tider i møde! M & jeg brugte dagen på, først og fremmest, at nyde at vi begge havde fri - what a milestone! Også skulle vi IKEA og havde nogle småting til lejligheden, bl.a. et giga spejl som er rimelig Instagram convenient. :-p hehe ...

Jeg er stadig ligeså vild med min bronze maxi-kjole fra H&M, som da jeg købte den tilbage i sommers da vi var i Spanien; og ligesådan er jeg stadig ligeså vild med slip-dress trenden. Jakken fandt jeg utroligt nok også i H&M sat ned til 200,-. Normalt er jeg ovre "aviator jackets", da jeg ikke synes de gør noget godt for mig og er ufattelig uncomfortable, men materialet med bl.a. faux fur gør den super lækker og let at have på. Et godt scoop på mange måder af en H&M jakke! 
Ses snart igen. ________________
Kjole: H&M // Strik: ZARA // Jakke: H&M // Støvler: GARDENIA

2 kommentarer:

 1. Gvor er du fin!!! Hvad makeup bruger du? Sådan foundation osv?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Når jeg bruger makeup på min hud, er jeg rigtig glad for min MAC strobe cream først og fremmest & min all-time-favorite Lancôme Teint Miracle; den formår virkelig at udjævne din hudtone samtidig med at din hud forbliver at ligne hud. Lidt en struggle generelt når det kommer til at finde dækkende men naturlige foundations ude på markedet. Håber det var svar nok!

   Mange knus, Linnea.

   Slet