21. feb. 2018

wearing: an old classic

Hej bloggiiis. Jeg vil i dag lige vise jer mit outfit fra i mandags, som M var så sød at skyde, da vi var inde i indre by og spise frokost, på vores fælles fridag. Jeg havde sådan lyst til at iføre mig en gammel klassiker, som er og forbliver et statement item i min gaderobe; COMME des GARÇONS PLAY trøjen. Jeg har den selv i rød, men stjal M's grønne da den også giver et oversized look, som er ret fedt med nederdelens A-snit

Mange hyper over Mads Nørgaards 101 modeller, og jeg elsker altså bare CDGs PLAY modeller og deres androgyne snit. Både de stribede bluser (specielt den lilla er mega sej!) men ligesåvel t-shirtsene som jeg også har 2 af. De kan altså bare noget uden at man gør særlig meget, og så bliver jeg så glad af dem, hehe. 
Nederdelen er desværre en gammel sag fra H&M, så den var lidt svær at finde frem til jer, men har prøvet at finde en lignende.

Håber I har det skønt, see you next time. ________________
Indlægget indeholder reklamelinks

Jakke: H&M // Trøje: CDG PLAY // Nederdel: H&M - LIGNENDE HER & HER // Støvler: GARDENIA // Taske: TOPSHOP 299,- 194,- !! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar