24. feb. 2018

current skin favorites

Hej girlsss! 
Det weekend, lækkert vejr og (vigtigst af alt) pamper time! Jeg nyder virkelig og forkæle mig selv lidt ekstra i weekenderne, men jeg nyder i højere grad at gøre det hver dag i form af min beauty routine. Der er nogle få produkter som jeg ikke har skiftet ud i årevis såsom mine NUXE produkter & Bioderma Sensibio H20 rensevand (som jeg i øvrigt har omtalt så mange gange efterhånden, at det ville være tilgrin at smide den med på billedet..)  
 Det er dog tit jeg får flere produkter hylderne. Jeg hoppede for eksempel med på Kiehl's-bølgen her for en måneds tid siden, og trust me; dette mærke er allerede tæt på indgraveret på mine badeværelsesfliser, så godt er det! Prøv i det mindste blot deres kult-produkt Ultra Face Cream, og du vil forstå hvad jeg mener. Aldrig har et beautybrand siden NUXE kunne give mig så meget radiance og glow, samt udvisket mine fine dehydrating-lines i panden. Læs mere om Kiehls og de andre produkter nedenfor. 
you won't regret it! ________________
Formula 10.0.6; Best Face Forward
Budgetvenlig cleanser til kun 99,- der virkelig formår at dybderense og fjerne overskydende olier fra huden. Tænker tit på om deres masker er ligeså gode? 
Formula 10.0.6; Rescue Me! Blemish Care 
Denne slår samtlige bumse-cremer på markedet! Ja, det tager længere tid for bumsen at forsvinde MEN modsat andre produkter tørre den med dens gele-formel ikke din hud ud og efterlader flager, men derimod går den med det samme ned i porerne og dæmper udbruddet. 
Mario Badescu Facial Spray
Jeg behøver ikke nævne meget om denne facial mist andet end, den altid er med i min håndtaske og fugter min hud på den helt rigtige og lette måde i løbet af dagen. Jeg har den helt store på 236 ml. som kun koster 120,- i Urban Outfitters. 
Nuxe Huile Prodigieuse
Et fast beautyregimen hver aften over de sidste 4 år; aldrig uden! Specielt ikke i vinterperioden. I har nok set den herinde før ... ;) 
Meraki Repair Balm
100% organisk førstehjælps-salve jeg for det meste kun har fremme gennem vinteren, men den var i den grad også vinderen i sommers ved solskolding under den spanske sol, som sker lidt for tit på min skandinaviske hud. Åh, jeg lærer det aldrig ..
KIEHL'S; Ultra Facial Cream
Den slog min NUXE Creme Fraiche De Beaute creme af hylden og jeg har aldrig købt den igen siden jeg prøvede denne fra Kiehl's. Den er bl.a. kendt for at være genial mod usikre og barske vejrforhold, som Danmark lider lidt for meget af. FAVORITE! 
KIEHL'S; Powerful Strength Line Reducing Concentrate
Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal beskrive min begejstring for denne, så I forstår hvor glad jeg er. Denne c-vitamin serum er fantastisk til os der går og døjer med dehydreret hud og fine linjer; lad den dog ikke forveksle med en anti-aging creme. Hold kæft den virker og hvordan den virker så godt, er stadig en gåde for mig og chokerer mig hver dag. Produkter er dog også godt betalt, men efter jeg så resultatet forstod jeg det lige pludselig godt. Åh, Kiehl's holder altså hvad de lover; men nu bliver det først rigtig dyrt, når jeg ikke kan undvære den. 
Ole Henriksen: Fresh Start Eye Cream
Øjencreme er i den grad nyt for mig, og ligesåvel er Ole Henriksens produkter. Men der var 20% i matas, og jeg havde virkelig brug for en hydrerende øjencreme der lysnede; det var et held denne levede op til dette. Dog er det langt fra mit største (eller overhovedet et) problem område og nok mere en luksus. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar