1. feb. 2018

asos; current saved items

Nedenfor ses et lille billede af hvad der gemmer sig i min "saved items-kurv" asos. Jeg bliver mere og mere vild med print og farver i min gaderobe, og jeg overbeviser mig selv om, at det må være dét der har været med til at undgå en slem vinterdepression i år .. som jo omend andet er stort set umuligt i dette vejr. Tracksuitet (nr. 3) er min STØRSTE favorit !! Jeg elsker elsker ELSKER det, og har allerede besluttet mig for, at jeg må få ryddet lidt ud i min gaderobe så det kan komme med hjem ... sammen med de cool butt-jeans (nr. 4) :-P. 
Det bliver helt sikkert aftenens store projekt, nu hvor jeg er alene hjemme (udover lige at komme op og få trænet ...) ________________
Indlægget indeholder reklamelinks

1: HER // 2: HER // 3: HER & HER // 4: HER // 5: HER // 6: HER // 7: HER 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar