18. jan. 2018

WEARING; MINT FRILL DRESS W/ CORSET

Det fanme god stil som blogger at sige man er back on track med et inspirationsniveau der er så højt, at det springer skalaen og man så derefter ikke hører noget fra vedkommende i en måned. Ærligt, 2018 har været en rigtig bitch so far! Jeg har ligget syg i hele 3 uger og til sidst seriøst været i tvivl om, om jeg nogensinde ville blive rask igen. (dramatisk, i know haha!) Men mine SoMe kanaler har altså derfor på ingen måder været tiltrækkende, selvom min samvittighed har været ved at æde mig op indefra. 

Jeg er nu endelig rask igen og har både socialized med dejlige veninder, begyndt at træne & spise rigtig mad igen og hermed vigtigst af alt; haft overskud til at bekymre mig om mine outfits igen, hehe. M var så sød at forkæle mig for nogle uger siden midt i min eksistentielle-sygdoms-krise med denne fine mintgrønne flæsekjole fra H&M, som jeg valgte at iføre mig i tirsdags på min første rigtige sygefri dag, hvor jeg catchede op med en veninde. Jeg er stadig en del af corset-bølgen selvom jeg fornemmer det allerede er et overstået kapitel; well not for me! 
Ret lækkert og appropriate outfit her til vinter, hvis jeg selv skulle sige det. Kjolen er netop lige blevet en del af H&M's januarsudsalg, og er sat ned til KUN 79,95,- !! Et seriøst scoop! ________________
SWEATSHIRT/DRESS: H&M 149,- 79,95 !! // CORSETBELT: ZARA // BOOTS: PIECES (SIMILAR HERE)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar