22. jan. 2018

NEW IN; SAM EDELMAN LOAFERS

I går blev store shoppedag eftersom jeg både var på Veras Market i Westmarket med min veninde Marie og derudover ikke mindst blev ejer af disse mega fine slip-ins-loafers fra Sam Edelman. Jeg havde kigget på dem i Bahne i starten af deres januars udsalg, men kunne på det tidspunkt ikke lige overskue hele situationen med tilbudsgrådige mennesker omkring mig. I går kom jeg så ved et tilfælde forbi Bahne i Fields, da jeg blot ville skyde genvej igennem centeret på vej hjem, eftersom det var vanvittig koldt udenfor (jo, det er VIRKELIG farligt !!!). De havde netop 2 eksemplarer tilbage i min størrelse, og med en tilbudspris på 500,- og et tilgodebevis på de 350,- blev det en rimelig god deal for mig med en nypris på 1200,-

De bliver uden tvivl et hit her til sommer 18' og giver et frisk pust til min nye gaderobe, og ender nok også med at kæmpe lidt med mine sidsteårs Ganni Beth sandaler. Skoen er stadig til at få på Bahnes hjemmeside til tilbudspris lige her. Ville blot dele mit nye køb med jer efter den store efterspørgsel i mine DMs på insta og selvfølgelig for at vise hvor smukke de var, hehe. 
Håber I er kommet godt ind i den nye uge, vi ses snart igen. ________________

Ingen kommentarer:

Send en kommentar