30. jan. 2018

miroir, miroir // pink girl crush

Det tirsdag og jeg har pink på (oh no, i'm so sorry Regina George). Faktisk nok min nye yndlingstrøje som jeg fandt på udsalg i Zara for kun 40,- !! Den er bright, fluffy & cute og et totalt forvirret mix af associationer fra Clueless & Mean Girls; i love it. Mikkel, not so much haha. 
Kan desværre ikke finde link til den inde på Zaras hjemmeside men jeg ved at de har den tilbage i nogle af butikkerne - har dog linket til nogle lignende nedenfor, så I ikke bliver helt snydt. Resten af dagen skal stå på arbejde, også har jeg ellers fri de næste 3 dage, så der kommer masser af lækkert content! Glæd jer, kys for nu. ________________
1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER // 5: HER (blå i know, men HERRE fed!!)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar