21. dec. 2017

NEW YEARS OUTFITS + MY PLANS

Juleaften er lige om hjørnet og inden man har set sig om har man skiftet nisserne ud med fyrværkeri, guld og glimmer & champagne i oceaner af mængder .. Dog ser mine nytårsplaner ikke helt så glam ud i år, da jeg sammen med min kæreste har valgt at fejre 2018 sammen med min far, da vi alle tre skal passe min lille nevø.  Jeg har aldrig været til store fester og alt det der upersonlige-klub-kaos nytårsaften, og trangen efter familietid er blot blevet større efter jeg ikke bare er flyttet hjemmefra men så ovenikøbet "helt til" København .. Dog ved jeg også, at det er LANGT fra alle der skal fejre 2018 velkommen ligeså basic og chill som mig, og jeg har skam også været igennem den tøjkrise som mange alle er kommet ud i; eller måske stadig står i? Well, you can thank me later ;) ... 

Nedenfor har jeg sammensat 2 VILDT lækre nytårsoutfits. De appellerer både til pigen der elsker en god buks men stadig ønsker at se fierce ud, og omvendt pigen der foretrækker kjoler uden at blive festens disco ball. Jeg fandt netop denne kjole fra MANGO der er meget glam i sig selv, men jeg valgte at pair den med en oversize skjorte med cut ved albuerne for at give den et råt twist. Klart det outfit jeg ville have iført mig, hvis jeg skulle gå all-in på nytår i år! Og skoene ... JEG DØR! Har allerede klikket de broderede sock-stilettos hjem fra ZARA, der i hvertfald også kunne gå til outfit 2! ________________
OUTFIT 1 // BLAZER - CHOKER BRA (SIMILAR) - BUKSER - SKO 
OUTFIT 2 // SKJORTE - KJOLE - SKO - ØRERINGE
TASKER // PINK BAG - BLACK CLUTCH - GREEN FUR BAG

NY18 OUTIFTS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar