19. dec. 2017

CHRISTMAS STROLLING & MOVING TO COPENHAGEN

At sige couturecrash har været ude for en mindre pause vil desværre være en stærk underdrivelse ... For med seneste indlæg der har en udgivelsesdato d. 22 oktober & en underlig "newbie" følelse i kroppen, når jeg skriver og planlægger dette (og fremtidige) indlæg, er det vidst tydeligt at it has been some time. 

.. BUT I CAN EXPLAIN!
De sidste måneder i mit 2017 har været en del kaotisk men dertil også lærerige!
Jeg fik tilbudt job i København uden at have fundet lejlighed, og opdagede hvor fandens hårdt pendlerlivet er med en transporttid på 1,5 - 2 timer hver vej (not so nice). Dette var klart hovedårsagen på min store lack of motivation, da der literally hverken var overskud men mindst af alt tid til at lave content. Jeg var aldrig hjemme og kørte hårdt på 6:00 - 20:30 stort set hver dag. Vi fandt dog en lejlighed i København (MEGA nice!!), men gjorde samtidig også op med mig selv, at jobbet ikke var det rigtige for mig (not nice...) Min fritid udover jobbet var ekstrem lille, og i og med jeg satser samt håber på en bemærkelsesværdig udvikling og vækst på mine 1,5 sabbatår; ikke blot indenfor mine egne evner og kreativitet, men i endnu højere grad på couturecrash, tog jeg valget om at sige op og finde et job der var fleksibelt & økonomisk muligt, til at kunne betale en husleje på Amager. Dette blev jeg netop tilbudt inden jeg sagde mit tidligere job op og greb derfor muligheden. Jeg er så evig glad for, at jeg med god samvittighed de næste 1,5 år kan lave noget jeg ser som spændende, udfordrende og ikke mindst hamrende interessant, samtidig med jeg ved siden af arbejder på en fantastisk arbejdsplads der netop giver plads til dette. Så, status er: 
Jeg har det godt nu, vi er på plads, vi elsker det og nyder vores liv i fulde drag. Jeg er mega inspireret og motiveret ift. bloggen og arbejder på at expand dets sociale platforme iht. youtube ;) * hint hint *. 
_____________________________

With that being said, lad os snakke om good vibes og glade juledage. M & jeg tog i går ind til Københavns meget julestressede og befærdede gader, med en tanke om, at det ville gøre juleindkøbene sjovere & hyggeligere end en tur i Fields. Jeg ved ikke rigtig om konklusionen af dagen blev dette, men vi fik da klaret indkøbene hehe. Nedenfor har jeg vist mit outfit og links dertil. 
Håber I har en fantastisk december, vi ses snart igen. 
TRØJE: MONKI 250,- 130,- !! // BUKSER: TOPSHOP // SKO: ZARA

Ingen kommentarer:

Send en kommentar