22. okt. 2017

WINTER SKIN-BEAUTY ESSENTIALS

Vi kan ikke komme udenom at vinteren er ved at nærme sig, som udover på kalendermåneden også har vist sig på ens huds fuldstændig kaotiske og transformerende respons på vejret ... I hvertfald på min! Min vinter beauty rutine er aldrig den samme som min sommer, og mit arrangement bliver altid fordoblet om vinteren. Dog er der alligevel nogle ting der går igen i begge rutiner såsom min Nuxe Huile Prodigieuse Oil & Toner (nok ingen overraskelse..) & Formula 10.0.6 face wash, men herudover fokuserer jeg meget på produkter der hjælper på en sensitiv og tør hud. 

Den skarpe læser vil bemærke at jeg ikke har inkluderet en (fugt)maske eller andre former for ansigtsmasker: Det er simply fordi jeg ikke har fundet kultproduktet af en glow/fugt maske endnu til vinteren - så skriv endelig hvis I har stødt på nogen! Enjoy :* ________________Skin Winter Beauty

Mit ynglings holy-grail & kultprodukt som har boet på mit beauty-bord i flere år efterhånden & bliver restocked hver måned (hvem sagde storforbruger???)
Jeg bruger den inden min dagcreme hver aften for at opnå et totalt moisture-fix natten over.

Aldrig en creme jeg vil foretrække udover vinterperioden pga. dens fede konsistens, også derfor den anbefales til fordel under barske vejrforhold. Den har SPF30 hvilket er ultra + og fungerer overraskende godt som en primer-funktion under makeuppen med dens tykke hinde. 

DETTE ER DIT FØRSTEHJÆLPSKIT OG BEDSTE VINTER-VEN!! Reparerer alt fra sprækker i hud & læber, tørre plamager, ar, solskoldning (been there), forbrændinger og ikke mindst forkølelsessår og eksem. Jeg havde det vildeste eksemudbrud på hagen som krævede observation af hudlæge indtil .... denne fine ven blev smurt på og voila - 3 dage efter GONE! ;) Fik den tilfældigt i gave og fra nu af ryger den ALDRIG ud af håndtasken. 

4// LANCOME GENIFIQUE SENSITIVE 
Et mirakelprodukt af en serum til sensitiv hud - ret pricey, men så meget worth it når man allerede kan se virkning efter 7-10 dage, med en mindre stram og mere glødende og smidig hud. 

5// NUXE TONING LOTION 
Opfriskende skin tonic med rosenblade som er et musthave i min beauty bag året rundt. 

6// FORMULA 10.0.6 BEST FACE FORWARD
Trods vejret bliver min t-zone mere fedtet end nogensinde i vinterperioden, og min hud i ansigtet har en større tendens til at producere olie og talg end normalt. Derfor kan jeg ikke leve uden denne face wash der fjerne urenheder og overskydende olie til UG ... og koster kun 100,- som fast pris !! 

7// MERAKI KONJAC SPONGE 
Jeg bruger svampen aften og morgen som det første led i min rutine, da den genskaber hudens normale glød med dens milde eksfoliering. 

8// MARIO BADESCU FACIAL SPRAY
En spray jeg bruger omtrent 30 gange på en dag; med eller uden makeup. Den kan det hele og forfrisker huden på et helt andet niveau end enhver tonic eller rensevand kan! 

9// NIP AND FAB DEEP CLEANSING FIX
Selvom jeg aldrig troede det ville ske, har denne cleansing creme formået at sparke min Bioderma Rensevand af skamlen og overtage pladsen som min foretrukne makeupfjerner ... i vinterperioden vel at mærke! For det er ikke meget der kan erstatte rensevanden, men denne rensecreme fugter din hud samtidig med den renser i porerne, og ALT makeup ryger af. Derudover bruger jeg den også som en fugtmaske enten i 10 min eller natten over, og min hud suger det til sig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar