5. okt. 2017

TREND REPORT: STREETSTYLE TRENDS PFW SS18

Den sidste modeuge ud af "the big 4" er netop nået sin ende, hvilket betyder at Paris Fashion Week har lukket og slukket for hele modemekkaet, der har stået på den sidste måned. Jeg har nedenfor samlet 2 street style trends der både var nye og unikke samt meget gennemgående og tydelige i det franske gadebillede, og som er all ready to buy. For som altid, har jeg linket til nogle budget-friendly items lignende it-pigernes. 

Jeg ville ønske jeg havde tiden denne modeuge til at lave flere trendreports ligesom jeg gjorde i den foregående, for der har VIRKELIG været nogle smukke og bemærkelsesværdige kollektioner i år. Dog er tiden & overskuddet desværre knap for tiden med nyt arbejde, boligsøgning og rutineændringer. Vi blogges. <3 ________________
1: HER & HER // 2: HER & HER // 3: HER & HER
1

1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER - 100,-
2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar