7. sep. 2017

ZARA FUR SHOES

Jeg er typen der efterhånden samler på sko, som andre nok ser som "provokerende" eller iøjenfaldende (for at sige det pænt). Dette bliver altid stærkt understreget af den mængde mennesker der hviske-tisker om dén sko når jeg kommer gående ned ad gaden --> en venlig reference til mine Ganni Beth Sandaler. Den tager i hvertfald uden tvivl første pladsen over sko-der-har-fået-mest-opmærksomhed-fra-strangers og som folk nok ikke helt forstod idéen med. Herudover også mine VAERSO sandaler, der ikke altid var særlig positiv integreret på gangene på gymnasiet ... Men for mig skal en sko altså bare spille når alt andet ikke gør. Jeg HADER at ha' et full-on-slaying outfit på og en kedelig sko - det ødelægger simpelthen ALT, og kan gøre mig mere deprimeret end på en grå & trist regnvejrs-PMS-dag. En hvid sneakers er fed og jeg ejer da også en selv til de der lejligheder (hermed tale om mine rosa-guld-detaljerede Stan Smith), men da jeg så disse sleek fur-sneakers i ZARA vidste jeg bare, at det var dét extra jeg behøvede, og som gik udover et par kedelige hvide sneakers - for takket være disse bliver et par stramme jeans aldrig fremstået some kedelige igen. ;) _______________
ZARA FUR SHOES: HERE

Ingen kommentarer:

Send en kommentar