30. sep. 2017

WEARING: MONOCHROME LOOK

Godmorgen piger.
Et hurtigt outfit check-in som jeg iførte mig for nogle dage siden featuring min nye high-end-looking piece corset-shirt fra H&M. Jeg føler lidt jeg er født til dette outfit og at der nærmest står "Linnea" tagged i alt tøjet, da jeg uden tvivl er kæmpe fan af et full-on monokromt look. Jeg tilsatte mine nye bow-boots fra ASOS, som virkelig deler vandene med et overtal af mennesker, der befinder sig i kategorien "skrækkelige", I know. Meeen, for lige at lave en reference til hele "Linneas shoe buys" så undrer det vidst ikke mange, at jeg netop har købt disse, hehe. 

I dag skal M og jeg på kæresteweekend til KBH, da de næste måneder bliver noget turbulente. Jeg har fået job i VILA i Vanløse (Kronen), som jeg starter på d. 5/10, og med lange arbejdsdage og pendlertur frem og tilbage fra Slagelse kombineret med M's nattevagter, så bliver det noget forskudt. Men heldigvis er det kun i en overgang indtil vi finder en lejlighed inde i København. Sååå HIT ME UP!! hvis i kender nogen der kender nogen. ________________
SHIRT: H&M 349,- 216,- // BUKSER: MONKI // SKO: ASOS - LIGNENDE HER //
TASKE: TOPSHOP
Ingen kommentarer:

Send en kommentar