22. aug. 2017

THE REAL FRIENDS CLUB

New week, new outfit .. 
Jeg fik mit nye Nikon D5600 hjem i sidste uge, og det kom derfor med i dag på den store blogger-test-tur. Jeg var lidt nervøs for om det levede op til mine (høje) forventninger, eftersom det ikke har været helt billigt. Dog har det aldrig været så let at tage outfit billeder med et resultat i god og ren en kvalitet, der gjorde mig ret imponeret. Det er vildt hvad et par ekstra megapixel kan gøre. Selv fornemmede jeg at Mikkel fandt det en smule sjovere end normalt ;) ... måske blot en indbildning, haha. Hvis nogle står og mangler et godt begynder-kamera, sælger jeg mit Nikon D3000 til billige penge - kontakt mig i min DM på Instagram.
Vejret var lidt halvdårligt da M og jeg var på vej ud, og jeg udnyttede det derfor med noget lag-på-lag som altid har været min ynglings måde at dress-up på til efteråret og vinter: et lille tip hvis du som jeg ikke er fan af store vinterjakker. ;) Her er min halvgamle "the real friends club"-skjorte fra Zara et genialt item til at udføre looket med dens oversize og klassiske snit.
INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS
_______________
TRØJE: ZARA - LIGNENDE HER // SKO: ZARA - LIGNENDE HER // TASKE: BECK SØNDERGAARD

Ingen kommentarer:

Send en kommentar