7. aug. 2017

CURRENT ASOS WANTIES

Ny måned, nye cravings.
De sidste par dage har jeg haft et ret nært "forhold" med asos, som har gjort, at der er røget en del ting i min saved items. Nedenfor har jeg samlet 5 af mine favoritter, som ville passe perfekt ind i min efterårs gaderobe - for ja ... det er dér vi er nu, nu hvor det danske vejr har opgivet alt der indebærer 'sommer'. Det er let anvendelige pieces der er nemme at inkorporere i et outfit uden du skal omlægge hele din garderobe fra sommeren. Specielt jumpsuiten er så chic og original, med det lækreste og mest flatterende snit. Den skal jeg helt sikkert eje! Håber I fik lidt inspiration til jeres næste ASOS køb. Knus! 
xx, Linnea.
_______________

Indlægget indeholder reklamelinks

1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER // 5: HER
ASOS wanties

1 kommentar:


  1. I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It's pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before. itunes account login

    SvarSlet