26. aug. 2017

5 BUDGET-BAGS I WANT ASAP

Det er gået lidt op for mig, hvor meget jeg behøver en ny taske, og samtidig er det også gået op for mig, at jeg virkelig ikke har særlig mange penge, når hele min indkomst stort set går til bolig- og ferieopsparing ...  MEN midt i denne taskeprocess, er det netop også gået op for mig, hvor mange pæne budget-venlige tasker der egentlig eksisterer, for selv i dén prisklasse kan det være noget af en rutche-bane-tur (reference til collagen nedenfor ;)). Jeg har fundet 5 crossover/shoulder bags under 500 kr, som er min præference indenfor taskemodeller. 
Jeg mener hverken at disse skriger af dårlig kvalitet eller "cheapness" ... for lad os være ærlige; dem er der GODT nok mange af, desværre. Zara og Mango er exceptionel til at lave accessories der ikke ser tacky ud, og derfor er nr. 2 & 3 nedenfor også mine ynglings. Derudover formår de også at lave noget der er deres eget, i stedet for at lave en latterlig kopi af Chloe's Faye Bag eller Gucci's Dionysus ... Stay away from those! 
Er der nogen af taskerne I overvejer, at lade blive en del af jeres taske-gaderobe? ;) 
DETTE INDLÆG INDEHOLDER REKLAMELINKS
_______________

1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER // 5: HER (561,- / 280,-)

Untitled #77

Ingen kommentarer:

Send en kommentar