9. jul. 2017

WHITE TOWN MIJAS PUEBLO

Hvis I nogensinde kommer til Spanien omkring Mijas/Marbella området, så tag til Mijas Pueblo. I vil IKKE fortryde det! Jeg kan ikke sige om det er det tætteste i kommer på de lokale og den spanske hverdag, men det er i hvertfald ikke langt fra! Mijas Pueblo er den skønneste lille landsby med de helt rigtige stejle (nærmest lodrette) bakker, hyggelige små og HVIDE gågader og ikke mindst autentiske bygninger og restauranter, hvor selv de lokale sætter deres fødder. Disse højdepunkter oplevede jeg netop i dag, og allerede da vi kørte derfra ville jeg tilbage igen. Stemningen var helt for sig selv og selvom vi bagte i 30 graders varme imens vi gik i de tætte gader, var der intet der kunne slå min begejstring ud. Vi spiste på den lokale restaurant El Niño, som var enorm spansk og hjemlig: både maden, indretningen og gæsterne. 

Jeg kunne selvfølgelig ikke gå derfra uden et par outfitbilleder med (igen) mine nye Ganni Beth sandaler, som har været klistret på mine fødder lige siden jeg fik dem ind af døren. Derudover havde jeg min nye ynglings sommer-top på fra ASOS som stadig er in stock, der matchede perfekt til de røde flæser på skoene. 
xx, Linnea.
______________

One Shoulder Shirt: ASOS // Sandaler: GANNI

Ingen kommentarer:

Send en kommentar