28. jul. 2017

VISITING HOLM & BERTUNG

I forgårs var jeg på besøg hos PR-bureauet Holm & Bertung, hvor jeg mødtes med deres søde Showroom Coordinator, Augusta. Først og fremmest ligger Holm & Bertung i de skønneste lokaler, som I uden tvivl vil give mig ret i, hvis I har set mit seneste instabillede. Dette gjorde selvfølgelig også, at deres showroom var ligeså unikt, hvor jeg blev introduceret for en masse spændende brands, bl.a. Gustav & Kaffe, og fik overblik over Tamaris' sommerkollektion. Her fik jeg øjnene op for deres fantastiske fashletics, hvor jeg fandt en skøn high-street dupe til mine ynglings Dior Fusion Sneakers. Modellen hedder Aulankob og kan findes lige her og er mega affordable. 
Jeg var derudover også så heldig at få nogle fine ting med mig hjem, heriblandt noget nyt skincare fra det ultra danske mærke Faaborg Pharma. Et indlæg omkring produkterne ville derfor være oplagt, når jeg har fået testet det ordentligt. Kys for nu. 
xx, Linnea.
_______________Ingen kommentarer:

Send en kommentar