4. jul. 2017

SUMMER 17' BEAUTY HOLY GRAILS

Long time no see, I know ... Jeg havde i den grad overvurderet mig selv og min tid en smule gennem hele denne festlige tid med studenterræs, men NU er alle de skønne og sjove ting overstået: festerne, studenterkørslen og ikke mindst studentergildet. Personligt, går jeg nu en tid i møde, hvor jeg endelig kan lave noget jeg 100 procent brænder for samt indenfor et felt, hvor mine kreative evner og interesser endelig kan blive udfordret og udnyttet! Særligt på dette punkt har gymnasiet været noget af en udfordring for mig, da det ikke altid gav mening for mig på lang sigt. Jeg skal have et sabbatår, til jer der ikke ved det, hvor jeg primært skal arbejde og opdatere couturecrash på bedst kreativ og professionel vis! Herunder er målet yderligere at udvide mine sociale platforme, så både bloggen får sin shine-time og ikke mindst jeg får mit kreativitetsbehov stimuleret.

Nå det så er sagt og vi er kommet back to business, så vil jeg i dag vise jer mine favorit beautyprodukter denne "sommer" (hehe lorte vejr ...) Dog skal jeg ikke døje så meget med PMS-danmark da jeg nemlig rejser til malaga med min kæreste på fredag, hvor vi skal bo omkring Mijas. Så glæd jer også til fine billeder derfra! 
En del af produkterne nedenfor har i den grad fortjent at få titlen som mine "holy grails", da nogle af dem har fulgt mig i årevis. Specielt Bioderma rensevanden samt mine faste NUXE-produkter, såsom tørolien (!!), toning lotion og ikke mindst deres moisturizer. Mærker som jeg i DEN GRAD kan anbefale!! Derudover har jeg fået integreret nogle nye efterhånden såsom Meraki, som har nogle helt fantastiske kropsprodukter, samt det ultra hypede kult produkt Embryolisse ... som jeg dog ikke helt endnu ved hvor begejstret jeg er for. Meget fed og meget tung creme, to be honest.
Håber I finder indlægget brugbar, og ellers er der kun at sige at vi ses meget snart igen! 
xx, Linnea.
______________
Bioderma rensevand: HER (fås også i håndkøb på stortset alle apoteker) // Mario Badescue Facial Spray: HER (kan også købes i Urban Outfitters) // Elizabeth Arden Eight Hour Cream: HER // Meraki Konjac Sponge: HER // NUXE Toning Lotion: HER // NUXE Huile Prodigieuse Oil: HER // NUXE Crème Fraîche de Beauté: HER // Embryolisse Lait Creme Concentre: HER // Raunsborg Sensitiv Hand Cream: HER
The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask: HER // Meraki Pure Oil: HER // Meraki Body Lotion: HER // Meraki Balm: HER // NUXE Lip Balm: HER 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar