14. jul. 2017

RAYS OF SUN

Et hurtigt check-in inden Mikkel og jeg smutter i Tivoli World i Marbella: en syg beslutning der blev taget for 10 min siden haha. Nedenfor ses der billeder af ét af mine absolut YNDLINGS YNDLINGS YNDLINGS sommeroutfits. Jeg er blevet ret vild med hele trenden omkring ruffle-midi-nederdelen med noget spansk-senorita feeling over det ... jeg ved ikke om det er varmen hernede der giver mig denne vibe eller om I også kan føle den, haha. Uanset hvad, kan jeg godt mærke, at jeg har for lidt af denne slags nederdele i min garderobe, og derfor må på udkig efter nogle flere. Har bl.a. set at specielt MANGO laver nogle fine gingham-mønstreret modeller, jeg rigtig gerne vil have fingrene i, ellers er ASOS altid en sikker vinder ligesom med denne fine pale pink sag. ;) 

Hele dagen i dag har Mikkel og jeg bl.a. brugt på at spise på hele 2 insta-venlige caféer i Marbella (morgen OG frokost ..) og solet os de få timer vejret har været til det.
 Håber I har det skønt, ses snart igen. Kys for nu. 
xx, Linnea.
______________

LOAFERS: ASOS // NEDERDEL: ASOS // T-SHIRT M. FLÆSEÆRMER: H&M 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar