20. jul. 2017

GET THE INSTALOOK #3

Er netop kommet hjem fra det spanske igen, og selvom jeg havde en noget tarvelig post-travel-depression på vej hjem i flyet, er jeg alligevel glad for at være hjemme igen. Dog gjorde solkysten og de spanske omgivelser det altså noget lettere at være blogger, når ens billeder både er pænere og dermed ikke mindst hurtigere at få "overstået". Dette gjorde selvfølgelig også,  at jeg ikke kunne lade vær med at være aktiv på selvfølgelig couturecrash, men ikke mindst også min favourite SOME: Instagram. Specielt ét outfit er blevet mit totale go-to i sommerperioden efter jeg købte det i H&M i Marina Banus, hvor jeg seriøst overvejede, at svinge mig op på disken og spørge ekspedienten, om hun ikke bare kunne bippe tøjet ind selvom jeg havde det på mig, så jeg kunne gå ud af butikken med det på, med det samme.

Trenden er rimelig seen-before med slip dresses, men denne var jo lang, feminin og havde det flotteste snit. Trøjen kom faktisk kun med i forlængelse af en "åbenbaring" om, at jeg ikke ejer en klassisk hvid tee/trøje, og denne havde flæseærmer også var jeg solgt hehe. Derfor deler jeg selvfølgelig outfittet med jer i dag i min tredje "get the instalook". 
xx, Linnea.
______________
THE SLIP DRESS: HER // SHIRT: HER // TIE-SANDALS: HER
GET THE INSTALOOK #3
Get the instalook

Indlægget indeholder reklamelinks

Ingen kommentarer:

Send en kommentar