4. maj 2017

PINK DENIM CO-ORD

Jeg havde den skønneste onsdag i går med aflyste moduler, godt vejr, pænt outfit og sushi-date med min kæreste. På denne ekstravagante dag var jeg selvfølgelig også iført mig et ekstravagant outfit: mit nye co-ord denim set fra Monki. Det er ikke underligt, hvis I fornemmer en deja-vu-følelse, for det er outfittet fra dette 'I Wanna Wear' indlæg. At blogge om det til jer var åbenbart ikke nok, så jeg måtte altså købe det ligesom skrevet i indlægget. Jeg har været ellevild med det, da det er alt dét jeg værdsætter: komfortabelt, denim, lyserødt (svagt, vel at mærke), nemt og androgynt. What's not to love??? 

Derudover er mit liv pisse fedt for at sige det mildt. Har afleveret min sidste aflevering og læseferien ligger kun en lille uges tid væk. Dette skaber umiddelbart en ny tøjkrise; studenterkjole. Nogle stykker har skrevet til mig over Instagram DM ift. et indlæg om dette, og det vil komme ud i de kommende uger. Ses snart igen. <3
xx, Linnea.
______________
Monki sæt: HER & HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar