23. maj 2017

A WHITE TRADITION: GRADUATION

Studentertiden er næsten over os, og ENDELIG kan jeg både relatere til samt finder denne form for indlæg brugbar, da jeg nemlig selv bliver student d. 21 juni !!!! (exciteeeed)
Jeg har netop afsluttet mine skriftlige eksamener, og mangler derfor kun mine 3 mundtlige ... som jeg burde læse op til nu. Dog var dette indlæg en god undskyldning for både at lave blogindlæg til jer, men i ligeså høj grad for at finde ud af, hvad jeg overhovedet selv skal iføre mig den dag!? Dansk og fysik bøger spiller på ingen måder godt sammen med noget så vigtigt som en tøjkrise. 

MEN, i dag har jeg valgt at gøre jer den tjeneste at komme jer i forkøbet på jeres studenteroutfit-vanvid, som selvfølgelig skal sidde til et 12-tal, i tilfælde af huen nu ikke gør, he he.
Personligt ser jeg denne "hvide-tradition" som en rimelig formel begivenhed, men finder stadig tankegangen om, at alle skal bevæge sig ud af eksamenslokalerne i en hvid kjole forenklet og forkert. Det er aldrig for sent at udfordre og provokere den vante gænge og tradition; dog med måde. Derfor har jeg nedenfor samlet lidt forskellige studenter items og outfits ala Couturecrash, som jeg håber kan inspirere alle jer nyudklækkede smukke og yndige studenter derude. 

Hertil er der kun at sige; ses på den anden side !! (mon ikke også før ... ;))
xx, Linnea.
______________
1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER // 5: HER // 6: HER
A girl(y) touch
1: HER + HER (LIGNENDE) // 2: HER // 3: HER // 4: HER // 5: HER
Casual n' cool
1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER // 5: HER
white with a twist

1 kommentar:

  1. Beautiful looks!

    http://everythingthatclicks.blogspot.com

    SvarSlet