8. apr. 2017

ZARA PAINTED JACKET

Okay ... Så gik der vidst også lige lovlig lang tid siden det sidste indlæg. Jeg er dog "lovlig undskyldt" med både nyt arbejde & et gymnasie der altså er virkelig tæt på, at nå sin ende! 
Jeg (og nok også min søde kæreste ...) fik dog trods alt presset nogle outfitbilleder ind i tirsdags, hvor vejret i den grad tillod det! Jeg kan endelige vise jer min nye "painted" Zara jakke, som er blevet min VILDESTE favorit til foråret og sommer. Den er så cool og biker-agtig på den originale og unikke måde, og har dertil fået  mange komplimenter for den. Jeg fandt den på tilbud på deres hjemmeside, og den er derfor også helt udsolgt. Synes dog stadig jeg ville vise jer den, for det kunne jo være de havde den på restlager eller hængende i butikkerne - det har jeg efterhånden været ret bekendt med. ;) 

Håber I har det skønt, og nyder (til jer der er så heldige ..) jeres påskeferie. Ses snart igen. <3
xx, Linnea.
______________
JAKKE: ZARA - LIGNENDE HER + HER // TRØJE: H&M 179,- 90,-!! // BUKSER: YAS SANDALER: VAERSO
Instagram

1 kommentar:

  1. Ej hvor er det et lækkert outfit. Det lige min stil. Ærgerligt jeg ikke kan få fingre i den jakke😂 Jeg håber du vil kigge forbi😊

    www.moderngirl.dk

    SvarSlet