12. mar. 2017

TOP 3 INSTAGRAMMERS

Jeg er en KÆMPE  Instagram-freak, og er den type der sidder og planlægger (samt sletter) billeder der ikke passer til min såkaldte "feed". Jeg er derudover også typen der kan ligge søvnløs om natten, hvis min Instagram er grim og rodet, og kommer tit med undskyldningen om at "jamen, det er fordi jeg var på Instagram" hvis jeg kun fik 5 timers søvn den nat. Alt sammen vildt kikset men også lidt sjovt & hyggeligt. 
Mine efterhånden uhyggelige mange timer på mediet gør også, at jeg har fundet nogle unikke kvinder der på hver sin måde formår at inspirere mig. Jeg har i dagens anledning derfor lavet min "top 3 instagrammers", som jeg håber I kan udnytte i form af nye updates på jeres Instagram. Der er uden tvivl maaaange flere end blot 3 jeg ser som nogle af mine yngslings-grammere, men SÅ lang læsetid tror jeg næppe I besidder på en søndag formiddag. ;) 

xx, Linnea.
______________

@debiflue

Den tyske Debi Flügge er klart en af mine ynglings 'grammere! Hendes uendelige feed af eksotiske og "wanderlust" inspirerede billeder tiltrækker mig gang på gang. Det der især tiltrækker mig ved hende, er den "unik-hed" der efterhånden er svær at finde på mediet i form af "high-quality-profiles". Hendes billedkvalitet og billeder generelt er så gennemtænkte og vanvittig flotte! Uden tvivl en feed jeg kunne slide mig igennem i flere timer uden at blive træt af det!


@jannid

Janni Deler; en svensk "globetrotter" der er bosat i Monaco. Ret misundelsesværdigt!? Udover på Instagram følger jeg også Jannie på hendes blog og youtube, da jeg ikke kan få nok af hendes personlighed og stil. Hun er fuld af liv og glade tanker (kan man være andet med alle de rejseoplevelser??), og trods hendes store karriere og status som modeblogger, er hun rigtig god til at inkorporerer high-street og high-end items i hendes outfits. Og dernæst, som sagt, rejser hun til de flotteste og mest beundringsværdige steder i hele verden, som hun deler meget ud af på sin youtube i form af vel-redigerede 'rejsevideoer'. 

@amaliefischer

Jeg tænkte, at det til slut ville være på sin plads at vise mindst én af mine favorit danske instagrammere. Mange har hende nok også på sin "top-something" liste, men hun ER altså også virkelig fin, farverig, lækker samt en stilet og velklædt pige. Jeg elsker hvordan de små "klip" fra hendes hverdag visuelt når ud til hendes følgere, og dertil er min confession nok også, at jeg ikke kan lade vær med at tænke "Hvordan ville Amalie tage dette billede??" hver gang jeg selv skal tage et billede til min egen insta. Hendes billeder er virkelig inspirerende og særpræget, som gør at jeg finder hendes Instagram-univers meget tiltalende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar