5. mar. 2017

THIS WEEKEND: LES LANCIERS GALLA

Hold da op en weekend - en SKØN weekend, vel at mærke! I fredags var jeg til det store 3.G galla, hvor vi skulle danse lanciers. Virkelig en milepæl i gymnasiet idet det går op for en, hvor tæt på man er på sin hue, eksamensbeviset  og ikke mindst friheden. Det hele gik som forventet og var alt i alt en helt vildt fantastisk aften. Jeg havde en skøn kvadrille, og min gallapartner var selvfølgelig min dejlige kæreste, Mikkel. <3 I dagens anledning fik jeg selvfølgelig også sat mit hår ved Frisør Klippegården i Slagelse, som jeg fik rigtig mange komplimenter for aftenen igennem. 
Min kjole er fra True Decadence og kan købes på ASOS. Jeg var lidt presset mht. til kjolevalg, og jeg fandt denne på ASOS en morgen for en måneds tid siden hvor den desværre var fuldstændig udsolgt. Det satte mig lidt i 2 problematikker: 
1) Betød det at hele Slagelse Gym havde min kjole?
2) Hvordan fanden fik jeg fat i den når dét der var kjol-EN. 
Heldigvis (!!!) og tilfældigvis fandt jeg den på Trendsales helt ubrugt i en UK 8. Den er så smuk og speciel, og lige som jeg ville have den med halterneck og åben ryg. 

I dag står den på min nevø's 1 års fødselsdag og dansk aflevering - lidt "det sure med det søde". Håber I har haft en skøn weekend og får en dejlig søndag. Ses snart igen. <3

xx, Linnea.
______________

I kan købe kjolen på ASOS HER (tall) og HER (petite)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar