15. mar. 2017

CHOKER ON A BUDGET

Jeg ELSKER choker-trenden og synes virkelig kun, det gør noget godt ved ens outfit, idet den er så anvendelig. Den kan både gøre et outfit super feminint eller ultra råt og sexet. Jeg er selv kæmpe fan af "choker-bras" og ejer selv 2 fra Hunkemöller (den ene ses på billedet) 
Nedenfor har jeg fundet nogle ret prisvenlige og fierce choker-items til jer. Specielt 1 & 2 fangede min opmærksomhed og noget jeg godt kunne overveje at klikke hjem. 
Udover at kigge på pænt tøj står min aften på dansklæsning til min terminsprøve i morgen :( 
Håber trods alt I har en skøn(nere) onsdag aften, og vi ses snart igen. <3 

xx, Linnea.
______________
1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER // 5: HER
'THE' CHOKER:
1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER
Choker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar