21. mar. 2017

A LACY-KINDA MONDAY

Hermed et outfit-indlæg fra hvad jeg iførte mig i mandags. Jeg ville egentlig gerne have skudt med mit spejlrefleks kamera, men vejret var ikke lige med på den idé. Er ret vild med hele idéen om den feminine blondetrøje indenunder samt sammensat med en oversize t-shirt. Det spiller ret godt sammen og balancerer et outfit rigtig godt. Jeg ville dog rigtig gerne finde en net- eller mesh-top, for at opnå samme look men med en lidt mere rå effekt. 
I dag har jeg været til terminsprøve i engelsk, og har dermed kun samfundsfag tilbage som er på torsdag; dvs. tidlig weekend! ;) Om det er gået godt, er jo som altid unødvendigt at begynde at vurdere selv, da det jo er lærerne der har det sidste ord. Trods alt er jeg glad for jeg kan afslutte dén milepæl i gymnasiet. 
Håber I har det for skønt, og ikke mindst I kan li' outfittet. 
Ses snart igen. <3
xx, Linnea.
______________
Blondetrøje: H&M - Lignende HER // T-shirt: Vintage - Lignende her: HER (Køb evt. en mande t-shirt for at få det fulde oversized look) // Bukser: TOPSHOP // Sko: ZARA 
ootd

Ingen kommentarer:

Send en kommentar