28. feb. 2017

PAYDAY WANTIES

Endelig SU/lønnings-dag !! En dag jeg gerne vil indrømme jeg har ventet på allerede meget få dage inde i februar: guiltyyy... Udover jeg har nogle everyday-produkter jeg skal restock på herhjemme (Nuxe, Nuxe og atter Nuxe!!), er der altså også nogle få items derudover som jeg viiildt gerne ville klikke hjem med det samme. Specielt den hvide trøje fra H&M (1), som har et fint men stadig androgyn look med dens høje hals og halvlange ærmer, er en vildt good "dupe" til COS's lignende trøjer. Derudover behøver jeg virkelig den sorte "maler"-læderjakke fra Zara (7) i mit liv .. Den er GUDE smuk!!  
Hvad synes I om tingene? Er der noget i også er faldet for? <3 

xx, Linnea.
______________ 
1: HER // 2: HER & HER // 3: HER // 4: HER // 5: HER // 6: HER // 7: HER
Wantiesss

Ingen kommentarer:

Send en kommentar