9. feb. 2017

GET THE INSTALOOK #2

Godaften søde læsere. Håber I har haft en dejlig dag; hermed et hurtigt check in med mit outfit i dag, dog på lidt anden vis end de klassiske outfitbilleder. Jeg var iført mig dette lyserøde outfit i dag fra top til tå, og jeg fik altså en del komplimenter på det, og kunne derfor ikke vente med at vise jer det. Jeg er personligt en sucker for outfits der er farvekombineret eller blot farverige sæts ligesom mit grønne track suit, og der findes altså også nogle heldige bastards ude i den store verden, der har matchende trøje til mine lyserøde ZARA bukser, men som var udsolgt dengang jeg købte dem. :(  Synes dog alligevel min ynglings knit fra COS gjorde det fænomenalt sammen med mine Rose Gold Stans, og jeg kom derfor rimelig godt ud af døren i morges. 
Håber I har det dejligt, og glem ikke at følg mig på instagram @linneaalbrechtsen. 
Vi ses snart igen!

xx, Linnea.
______________ 
ASOS TROUSERS: HER // COS KNIT: HER // STAN SMITH: HER

Instalook

2 kommentarer:

  1. Ih det er så fint, jeg er vild med det!

    Kig gerne forbi:
    http://katrinelionett.blogspot.com/

    SvarSlet