24. feb. 2017

FRIDAY FEELS; SOCKS IN SANDALS

Hi girlsss! Så blev det ENDELIG fredag, og ikke nok med det også ENDELIG godt vejr igen. Min krop har virkelig trængt til noget d-vitamin, og jeg forguder den mindste dosis som i dag. Vejret gjorde det derfor også til en perfekt anledning til nogle outfit billeder. Tanken var egentlig at de skulle tages med mit spejlrefleks som altid, men jeg har aldrig fået testet min iPhone 7s kamera til fulde trods jeg har haft den i 2 måneder, så i dag skulle det være. Efter jeg så resultatet synes jeg dog ikke det gør det store, da iPhone 7 uden tvivl har et fantastisk kvalitetskamera når det endelig skal være. I skal dog ikke vende jer for meget til det; mit spejlrefleks forbliver altså mit "go-to" kamera, da jeg selvfølgelig gerne vil opretholde de gode kvalitetsbilleder med slørede baggrunde. 

Jeg vil gerne indrømme at det kan virke en smule dumt, at jeg har iført mig den samme Zara jakke som i mit tidligere outfit indlæg (taget i betragtning at jeg ikke har lavet særlig mange af disse endnu ...) Og ikke mindst endnu dummere hvis I ser min jakkekollektion. Men jeg vil ikke ligge skjul på at jeg altså elsker denne jakke samt dens cool og en anelse provokerende farve. Som I kan se, iførte jeg mig derudover også en "trend" som på alle mulige måder dele vandene; strømper i sandaler. Nogle folk hader det, jeg elsker det. Og jeg elsker det endnu mere når man kan ane strømpen i mine favoritter fra VAERSO. 
 Håber I har det for skønt, og vi ses snart igen. God weekend. <3 

xx, Linnea.
______________ 

Jakke: ZARA - LIGNENDE HER // Hoodie: VINTAGE - LIGNENDE HER // Bukser: YAS // Sandaler: VAERSO - LIGNENDE HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar