11. jan. 2017

TRENDSALES TREASURES #2

Hej sweets, og endnu engang velkommen tilbage til en ny omgang "Trendsales Treasures".
Selvom jeg ikke synes at TS gemte på særlig mange breath-taking items denne gang, fik jeg alligevel samlet noget lækkert og brugbart sammen ... som i selvfølgelig kan spare en hel del på! Det skal ikke være nogen hemmelighed, at når jeg sammensætter disse collager, så har jeg tit specifikke high-end men også high-street items i hovedet, som jeg ønsker at finde til et good scoop til jer. Dette var som sagt lidt sværere end normalt denne gang, så jeg måtte udvide min horisont en smule, og THANK GOD for at jeg gjorde det. Det var nemlig skyld i at jeg fandt frem til min absolutte ynglingsjakke til dato fra Baum und Pferdgarten, som jeg altså MÅ eje en dag. SHIT, hvor er den smuk og skriger bare af sailor-meets-his-lady-after-many-months-on-the-sea - u get me? ;) 
Anyway,  håber i finder det inspirerende og I som altid har det ligeså lækkert som I klæder jer. 

xx, Linnea.
______________
Baum und Pferdgarten: Lang jakke HER - Kort jakke HER // By Malene Birger sko: HER // Chloe Faye taske: HER
Trendsales Treasures #2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar