9. jan. 2017

SPORTY CHIC: CHILDISH SHOES

Hello sweeties, og velkommen til det aller første indlæg i det nye år!! Hele min jul samt nytår har desværre været en del turbulent og en smule kaotisk, da jeg både har været ramt af SRP også en helvedes masse sygdom og skavanker. Mit overskud til noget som helst har altså været lig med NUL, but guess who's FINALLY back and better than ever ;). Håber også dette kan ses på billedefronten da jeg eksperimentere på livet løs med det tekniske både kamera- og redigeringsmæssigt, hvilket jeg bestemt synes har vist sig i en positiv retning med et lækkert output. Elsker at nørkle med det, og det samme når det kommer til bloggens design som vil blive justeret løbende - dog på ingen måde min stærke side .... Hit me up, hvis du er fantastisk til kodningsarbejde !! 

I dag er det mandag, og det er jeg godt nok ked af. Men hvad jeg bestemt ikke er ked af, er dette outfit som jeg vil vise jer i dag. Et sporty-oufit-with-a-chic-twist, hvor den røde tråd ikke er til at tage fejl af. Farvekombinationen har været det gennemgående, dertil sammensat med simple every-day items med et funky og barnagtigt design. Den klassiske suitbuks får dog understreget det androgyne look, men som stadig udfordres en smule med den lille kant af nylonstrømpe man kan ane ved overgangen fra buks til sneakers ... De meget meget meget smukke sneakers, åh gud jeg dør ...

xx, Linnea <3
______________
ADIDAS x NIGO (2015) // Monki bukser: HER // ZARA sneakers: HER (459,- 299,-!!)

4 kommentarer:

 1. Wauw, så fedt et look <3

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 2. Hvor er det et cool outfit! Og så er du virkelig køn :-) Tak for kommentaren på min blog <3

  Knus

  // http://www.stylebystefanie.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tusind tak Stefanie! Det varmer <3

   Slet