24. jan. 2017

A WOMAN'S SECRETS: MY MAKEUP BAG

Godaften bloggiss, og velkommen til et indlæg der omhandler hvad der gemmer sig "inside my makeup bag". Et sted hvor kvinders dyrebareste hemmeligheder er gemt, og hvor der er tale om ægte holygrails; produkter som er for meget værd og for gode til at blive smidt ned i skuffen til "alle de andre mærker". Jeg har nedenfor samlet nogle af mine absolut ynglings, nye som gamle, som jeg har erhvervet og testet over længere tid, med det positive resultat at det gang på gang er røget ned i min makeup-taske. Misforstå mig nu ikke; jeg ejer også andet fantastisk makeup, såsom min NYX Contour & Highlight Pro Palette, men som var så smadret og opbrugt efter min ihærdige og desperate brug af deres contour farver, at den alene ville ødelægge det æstetiske på billederne nedenfor ... (Guiltyyyy) Derudover vil jeg gerne lavet et særskilt shoutout til mine absolut YNGLINGS Morphe Brushes købt på Beautybay.com.
Ikke mindst håber jeg I finder det inspirerende til jeres næste makeup køb.

xx, Linnea.
______________
Primer/Glow: Nivea After Shave Men // MAC Strobe Cream // The Body Shop Lightening Drops // Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection 
Foundation/concealer: Too Faced Born This Way (Foundation + Concealer) //
Lancome Teint Miracle 
Powder: NYX Stay Matte But Not Flat // GOSH Prime N' Set 
Eyebrows/Eyes: Benefit Goof Proof Eyebrow Pencil // YSL Mascara Volume Effect
Lips: Too Faced Lip Injection Extreme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar