8. dec. 2016

GUIDE TO: CHRISTMAS GIFTS

Hellooo girlies! I dag vil jeg vise jer en lille guide til jer derude der endnu ikke ved hvad I kunne skrive på jeres ønskeliste eller jer, som er på helt bar bund med en gave til hende. Dette er pieces som jeg selv har set i mit julegave ræs både på nettet og i butikkerne. Bl.a. "Amour" trøjen, fandt jeg da jeg skulle købe en gave til min søster i Magasin (forhåbentlig ikke for stort et hint, hvis hun læser dette...), og forelskede mig i den right away. Håber dette kan give jer lidt inspiration i denne stressede juletid. Apropos, stress... Guess, hvem der sidder med hovedet begravet ned i sin SRP ... That's right, MIG!! Fik min problemformulering i går, og jeg vil ikke sige jeg er på bar bund, men jeg vil heller ikke gå så langt og sige, at jeg har styr på det hele og altid aner, hvad jeg laver - ha ha! 
Håber I nyder jeres dage op til jul og får kommet i noget julestemning. Vi ses i mit næste indlæg, 

xx, Linnea.
______________

1: HER & HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER // 5: HER // 6: HER // 7: HER 
8: HER // 9: HER 


Wishes

3 kommentarer:

 1. Amour trøjen er da virkelig også for nice! Den kunne jeg da godt finde på at købe til mig selv :)

  SvarSlet
 2. MAnge gange held og lykke med SRP'en :-)
  Og heeey de er nogle fine ting, du har fundet. Er så vild med undertøjssættet, hold nu op hvor er det fint!

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Amour trøjen er så fed! Lækre items :)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet