27. nov. 2016

KARL DOLL BY LUCIE KAAS

Hej bloggiiis! Er ret oppe at køre over dette indlæg, da jeg skal vise jer min elskede Karl Lagerfeld doll!!! Dette er altså et must-have til alle min fashion-sisters out there, og jeg bliver simpelthen også nødt til at investere i en Anna Wintour doll. Dukkerne kan man ikke tage fejl af - de ligner altså modeguruerne på en prik, og Karl får nærmest en autoritær rolle når han står der på min hylde med det stramme ansigtsudtryk og observerer mit værelse. LOVE IT! 
Karl figuren kan købes HER eller du kan gå ind på www.luciekaas.com og finde dine nærmeste forhandlere.

xx, Linnea.

2 kommentarer:

  1. Ej hvor er den bare fin! Så sjov en idé :)

    www.HolaThea.com

    SvarSlet
  2. Ej, hvor er den cool! Den ryger på ønskelisten!

    byagnesjensen.blogspot.dk

    SvarSlet