28. okt. 2016

TRUFFLE COLLECTION ANKLE BOOTS

Hej piger! Et lille check-in hvor jeg vil vise jer mine nye elskede boots fra det engelske mærke Truffle Collection. Jeg faldt netop for det luksuriøse look ved dem med hælen, den spidse snude og ikke mindst spændet. Skoene har jeg købt på boohoo i farven 'wine' til literally ingen penge, da jeg benyttede mig af et af deres daglige megatilbud, hvor jeg fik hele 60% af på skoen. Personligt er jeg helt vild med det mørke vinrøde look, men er du mere til den sorte farve så kan de også købes i sort på Truffle Collections egen hjemmeside her
Håber I har det fantastisk som altid, og vi ses i mit næste indlæg. <3 2 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke! Det er så fedt, når man finder så flotte sko til ingen penge :)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er SÅ fedt - en never-ending-feeling af ren lykke, ha ha! :-D

   Knus.

   Slet